skip to Main Content
Administratiekantoor Hafima Werkt Met Reeleezee

Administratiekantoor Hafima werkt met Reeleezee

Hafima is expert op het gebied van administratie. Dat kunnen we helemaal voor je overnemen, maar het kan ook met een administratief systeem dat jij prettig vindt. Administratiekantoor Hafima werkt met Reeleezee, om jouw administratie nog overzichtelijker te maken. 

Administratiekantoor Hafima werkt met Reeleezee 

Reeleezee is een online boekhoudprogramma dat het eenvoudig maakt om je administratie bij te houden. Hiermee maak je eenvoudig facturen en houdt je je uitgaven bij. Ook kun je bijvoorbeeld direct BTW-aangifte doen. Er is een app en een online versie, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot jouw boekhouding. En administratiekantoor Hafima is expert in Reeleezee!

Voor wie is Reeleezee?

Reeleezee is gemaakt om de administratie overzichtelijk en gemakkelijk te maken. Het is dan ook erg geschikt voor ZZP’ers en MKB’ers. Je hebt je handen al vol aan je bedrijf, aan de boekhouding wil je dan niet ook nog eens heel veel tijd kwijt zijn. Want die tijd kun je wel beter gebruiken! 

Hafima helpt je met Reeleezee

Hafima kan voor jou de administratie en belasting regelen. Dat kan ook wanneer je die administratie bijhoudt in Reeleezee. Wij kennen dit programma door en door, en kunnen hiermee dus uitstekend uit de voeten. Hafima verwerkt jouw gegevens, controleert dat er geen fouten in geslopen zijn en kijkt of je voldoet aan alle wet- en regelgeving. Zo weet je zeker dat je administratie 100% op orde is!

Neem nu contact met ons op om vrijblijvend te horen wat wij voor je kunnen betekenen!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top