skip to Main Content

Financieel beheer: betrouwbare hulp bij financiële tegenwind

Iedereen krijgt in het leven te maken met ups & downs. Soms is het moeilijk om de tegenslagen te overwinnen en beland je in financiële moeilijkheden. Hafima helpt je dan graag weer op de rit met behulp van budgetbeheer en beschermingsbewind. Wanneer wij het financieel beheer voeren, kunnen we je onder andere helpen met:

  • Inventariseren van inkomsten en uitgaven
  • Opstellen van een budgetplan
  • Betalen van vaste lasten
  • Administratieve taken
  • Postverwerking
  • Communicatie met overheidsinstanties
  • Communicatie met juridische instanties met betrekking tot financieel beheer

Budgetbeheer

Vind je het lastig om de juiste balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven? Dan is budgetbeheer wellicht iets voor jou. We stellen dan in goed overleg een budgetplan op met daarin de vaste lasten, aflossing van eventuele schulden, andere uitgaven en huishoudgeld. Zo scheppen we overzicht in de financiële situatie en voorkomen we dat er schulden ontstaan of oplopen.

Beschermingsbewind

Als iemand tijdelijk of blijvend niet in staat is om zijn financiële zaken te regelen, kan er gekozen worden voor beschermingsbewind. Hafima zorgt in dat geval voor een aantal administratieve en financiële zaken, zoals het betalen van vaste lasten en het aanvragen van financiële voorzieningen.

Hafima helpt met financieel beheer

Het uitbesteden van financieel beheer kan je een hoop zorgen ontnemen. Soms gebeurt het niet in de meest prettige omstandigheden, maar wij zorgen ervoor dat onze samenwerking wel fijn verloopt. Zo zorgen we er samen voor dat jouw financiën weer helemaal op de rit komen. Dat is ons werk, en wij helpen je dan ook graag. Neem daarom direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over budgetbeheer & beschermingsbewind? Neem contact op via 0488-481518 of info@hafima.nl.

Back To Top