skip to Main Content

Een goede nachtrust dankzij onze financiële professionals

Een frisse blik op je onderneming is soms noodzakelijk. Iemand die kritisch kijkt naar je administratieve processen, boekhouding, werkwijze en toekomstplannen. Bij Hafima doen we dat met plezier. Dankzij onze ruime ervaring met financiën, administratie en ondernemerschap kunnen wij je van waardevol advies voorzien. Daarmee zorgen we dat jij ’s nachts weer rustig en zorgeloos kunt slapen.

Interimwerk

Het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen, daar kom je als ondernemer vaak zelf niet aan toe. Een professional van Hafima vervult die rol met passie en vakmanschap. Ook wanneer je advies of praktische hulp nodig hebt bij de boekhouding, ben je bij ons aan het juiste adres.

Overname en risico’s

Hafima verzorgt ook veel consultancywerkzaamheden in het begeleiden van bedrijfsovername. Daarnaast is het mogelijk om onderzoek te doen naar fraude en bedrijfsrisico’s. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Bedrijfsadvies

Heb je uitbreidingsplannen? Wil je een nieuwe onderneming starten? Of ben je van plan om te investeren? Hafima denkt graag mee. We denken in mogelijkheden en kijken analytisch, oplossingsgericht en praktisch naar jouw plannen.

Meer weten over interim- en advieswerk? Neem contact op via 0488-481518 of info@hafima.nl.

Back To Top