skip to Main Content

Consultancy: een goede nachtrust dankzij onze financiële professionals

Een frisse blik op je onderneming is soms noodzakelijk. Iemand die kritisch kijkt naar je administratieve processen, boekhouding, werkwijze en toekomstplannen. Bij Hafima doen we dat met plezier. Dankzij onze ruime ervaring met financiën, administratie en ondernemerschap kunnen wij je van waardevol advies voorzien. Met onze deskundige consultancy zorgen we dat jij ’s nachts weer rustig en zorgeloos kunt slapen.

Interimwerk

Het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen, daar kom je als ondernemer vaak zelf niet aan toe. Een professional van Hafima vervult die rol met passie en vakmanschap. Ook wanneer je advies of praktische hulp nodig hebt bij de boekhouding, ben je bij ons aan het juiste adres.

Overname en risico’s

Hafima verzorgt ook veel consultancy werkzaamheden in het begeleiden van bedrijfsovername. Er komt veel kijken bij het kopen van een bedrijf, maar dat hoef je zeker niet alleen te doen. Zo verkleinen we met onze consultancy het risico dat je loopt, door de overname van alle kanten te belichten. Daarnaast is het mogelijk om onderzoek te doen naar fraude en bedrijfsrisico’s. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Bedrijfsadvies

Heb je uitbreidingsplannen? Wil je een nieuwe onderneming starten? Of ben je van plan om te investeren? Hafima denkt graag mee. We denken in mogelijkheden en kijken analytisch, oplossingsgericht en praktisch naar jouw plannen. Dát is onze consultancy!

Consultancy van Hafima, altijd laagdrempelig

Bij Hafima houden we van financiële dienstverlening. Wij zijn een laagdrempelig bureau en denken graag in oplossingen. Daar komen we tenslotte verder mee! Dat geldt ook voor onze consultancy. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we snel de situatie analyseren, en dan is het tijd om te handelen. Op naar de volgende stap, om jouw bedrijf te laten groeien!

Meer weten over consultancy, interim- en advieswerk? Neem contact op via 0488-481518 of info@hafima.nl.

Back To Top