skip to Main Content

Een efficiënte administratie met weinig moeite

Een goede administratie is de basis voor een gezond bedrijf en een dito huishouden. Maar hoe krijg je dit voor elkaar op een efficiënte, prettige manier? Door Hafima in te schakelen. Van inboeken tot jaarrekeningen, van btw-aangifte tot vennootschapsbelasting: we nemen het je graag uit handen. Heb jij alle tijd om je op je onderneming te richten!

Administratie met boekhoudpakketten

Online boekhouden is de sleutel tot efficiëntie, vinden wij bij Hafima. Onze klanten werken met boekhoudpakketten zoals SnelStart, E-boekhouden, Exact of Reeleezee.  Wij werken hier ook mee, waardoor de samenwerking naadloos aansluit. Vaak boekt de klant zelf de inkoop- en verkoopfacturen en banktransacties in, waarna wij de controle uitvoeren. Vervolgens maken we het plaatje compleet met een jaarrekening. Uiteraard kunnen wij ook het inboeken verzorgen. Natuurlijk bespreken we de resultaten persoonlijk met je. Twijfel je of wij met het boekhoudpakket werken dat jij gebruikt? Neem dan meteen contact op. De kans is groot dat we jouw pakket ook gebruiken!

Belastingen

Ook op het gebied van belastingen weten we waar we over praten. Al jarenlang doen we de aangiftes voor vele ondernemers en particulieren. Een goede boekhouder verdient zichzelf vaak terug. Wij weten immers vaak van aftrekposten die niet altijd even bekend zijn. Ook alle regelingen die de Belastingdienst heeft, kennen we. Door jou daarop te wijzen, spaar je geld uit. En uiteraard zorgen we ervoor dat jouw aangiften aan alle regels voldoen. We kunnen ook je BTW aangifte verzorgen.

Leuker kunnen wij het wél maken

Administratie en belastingen zijn voor sommige ondernemers een blok aan hun been. Het is vaak een hoop uitzoekwerk, en dan nog blijkt dat je het niet goed doet. Laat het aan een professional over. Wij vinden boekhouding juist wel leuk. En dat merk je! Met ons scherpe oog missen we niets, en kunnen we er met een beetje geluk wat belastingvoordeel voor je uit halen. In elk geval bespaart het je tijd en zorgen.

Meer weten over administratie & belastingen? Neem contact op via 0488-481518 of info@hafima.nl.

Back To Top